Welkom bij Lauca Consultancy

Wij zijn dé Magento specialist voor het MKB.  Wij bieden betaalbare en gespecialiseerde Magento Hosting pakketten, schaalbaar en ongelimiteerd uit te breiden met een heldere tariefstructuur.
Wij ontwikkelen zelf Magento Modules. Een mooi voorbeeld hiervan is de oplossing voor een adresvalidatie.
Tevens zijn wij specialist op het gebied van SEO voor Magento.

Onze expertise en ervaring geeft u de betaalbare voorsprong die u zoekt.

Kwaliteit
Uw zorg over continuiteit en de betrouwbaarheid van uw IT-oplossingen borgen wij door uitsluitend volgens de internationale standaards van de W3C te werken en breed geaccepteerde ontwikkeltalen te gebruiken. Dit geeft u de garantie dat u een transparante en overdraagbare oplossing koopt en dat u vrij en flexibel bent in uw keuzes. Het geeft u ook de garantie dat uw website, applicatie of webwinkel, browser en platform compatible is. Wij garanderen dat onze producten in > 95% van de browser / platform combinaties werken en worden weergegeven zoals u dat heeft bedoeld. En omdat eerste indrukken tellen geeft u dat voorsprong.

Onze werkwijze
Lauca Consultancy gelooft in partnership. Wij staan niet aan de kant, maar willen naast u staan. Onze dienstverlening kenmerkt zich door de drie kernkwaliteiten: kennis, creativiteit en partnerschap.
Wij hebben het creatieve vermogen om unieke oplossingen te bedenken waarmee u zich blijvend kunt onderscheiden in de markt. Wij zijn altijd op zoek naar die ontwikkelingen die uw bedrijf de beste kansen bieden. Wij adviseren hoe u die ontwikkelingen gericht en efficiënt kunt benutten. Het volgen van het nieuws en het signaleren van ontwikkelingen rond e-commerce en webtechnologieën is een belangrijk onderdeel van ons werk. Het stelt ons in staat om kansen voor onze opdrachtgevers te signaleren, een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening.

Lauca Auto

Onze Magento partners