inspectlet

Stop met gissen wat uw bezoekers willen. Google Analytics vertelt u wat, Inspectlet vertelt u waarom.
Inspectlet maakt het mogelijk om een video te bekijken van het klikgedrag van elke bezoeker op je site. Er wordt een opname gemaakt hoe de bezoeker met zijn muis over de website gaat, welke pagina hij aanklikt en wat hij invult. Klik hier voor meer informatie.

webservices

Met de datakwaliteit oplossingen van Webservices verbetert de snelheid van werken in elke applicatie. Voor het invullen van informatie, is slechts een beperkte handmatige invoer nodig, om alle benodigde gegevens automatisch toe te voegen. Dit is mogelijk voor het invullen van adressen, bedrijfsgegevens, het controleren van de kredietwaardigheid, het toevoegen van alle benodigde informatie van een voertuig of een vastgoedobject. Klik hier voor meer informatie.

mailchimp


Met MailChimp kun je heel eenvoudig nieuwsbrieven maken en versturen. MailChimp is toegankelijk en gebruiksvriendelijkheid. Via de drog/drop editer kun je simpel de opbouw van de nieuwsbrief bepalen. Via de statistieken van Mailchimp kun je meten wat het resultaat van jouw campagne is. Klik hier voor meer informatie.