Magento Hosting

Welk Magento pakket past het beste bij uw e-commerce omgeving?
Of u nu een starter bent of al duizenden klanten per dag via uw webshop bedient, uw webshop moet snel, bereikbaar en veilig zijn.

En u wilt alle bezoekers de meest optimale shopervaring bieden. Want een geoptimaliseerde webshop converteert nu eenmaal beter dan een minder optimaal ingestelde en dus langzamere webshop.

Gespecialiseerde Magento Hosting

Onze high-end servers zijn volledig en specifiek geoptimaliseerd voor de hosting van Magento. Daarnaast maken we gebruik van hoogwaardige “caching” systemen om zo altijd de gewenste snelheid te kunnen garanderen. Onze Magento clusters staan “in the cloud”, hierdoor wordt bij uitval van de machine deze overgenomen door een andere server. Hierdoor, gesignaleerd door de treshhold -monitoring kan er ook direct worden opgeschaald in capaciteit als dit nodig is.

Kies voor onze geoptimaliseerde Magento hosting en de bezoekers van uw Magento webshop kunnen veilig, snel en optimaal winkelen en bestellen. Elke webshop is anders en om die reden hebben wij drie Magento hostingpakketten samengesteld. Er is dus altijd een pakket bij dat bij u en uw webshop past.

Liever eerst advies? Neem dan gerust contact met ons op.

Al onze servers hebben het keurmerk van The Green Webfoundation